Dolap ve çekmecenin iç alanını düzenlemek ve düzenlemek için 12 düşünce


Yatak odanızın dolabının içindeki alan ister ufak ister büyük olsun, daima verimli ve etkili bir halde kullanılmalıdır. Dolabın içini düzenlemek ve düzenlemek için birçok çözüm vardır; mesela, kurulumu kolay olan ve yatak odası dolabınızın içindeki alan ve eşyalar üstünde daha düşük maliyetle daha çok denetim sahibi olmanıza destek olan armatürler. Organizasyon malzemeleri satın almak için Sazokar’ın online mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Daha çok düşünce için bizimle kalınca.

1. Asmak için dikey boşluklar kullanın

Dolabın düzenlenmesi ve organize edilmesi, asmak için dikey boşluklar da dahil olmak suretiyle, maksimum alan kullanımını en üst düzeye çıkarmakla ilgilidir. Bir çok kıyafet oldukca uzun değildir ve daha azca asma alanı gerektirir. Bu yüzden, üstteki ve alttaki fazladan alan iki kez yada bir raf takmak için kullanılabilir. Bunun için mevcut Regal’i ulaşabileceğiniz yere kadar yükseltin ve altına ikinci Regal’i takının.

Ek olarak okuyun: Ufak Bir Evi Dekore Etmek ve Alanı En İyi Şekilde Kullanmak İçin 20 Rahat Kendin Yap Yapı

duvar dolabı

2. Ayakkabıları dolapta tutmak

Ayakkabıları dolap zemininde saklamak kafa karışıklığına niçin olur. Ayakkabı bulma mevzusunda kafanızın karışmaması için ayakkabılarınızı dolap kapağının üstüne kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyun. Fazlaca zor olmasa gerek, bir tek kapıya hususi bir havlu askısı takmanız ve klipslerine ayakkabı asmanız kafi. Elbet dolabın içinde hırdavatçılardan alabileceğiniz hususi ayakkabılık takıları da var.

duvar dolabı

3. Askı takıları ve ufak giysiler

Birçok kişinin karşılaşacağı sorunlardan biri de bluz, şal, kemer, kravat, kolye şeklinde ufak takıları ve giysileri dolapta saklamaktır. Onları şifonyer çekmecelerine sokmak yerine asmak için bir askı kullanın. Tek ihtiyacınız olan bir kanca ve bazı perde halkaları. Yüzükleri askıdan asın ve takıları yüzüklere asın.

duvar dolabı

4. Görkemli Bir Kurşun

Regal Sacha, giyim seçerken süre yönetimi mevzusunda oldukca destek oluyor. Bu aksesuar, sabah erkenden hazırlanmak istediğinizde ve giyim seçmekle oldukca süre harcamak istemediğinizde mükemmeldir. Bu alametten yapabileceğiniz bir öteki kullanım ise askılı spor giysileri, çantalar, kemerler, şallar ve eşarplardır.

duvar dolabı

5. Kraliyet standardını kullanın

Tüm giysiler (ekip elbise, ceket, gömlek, tişört) için hususi askılar vardır ve her biri oldukca pahalı olabilir. Alternatif olarak kaliteli ahşap askıları hem organize etmek, hem mütevazı tutmak hem de dolabınızın içini güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.

duvar dolabı

6. Etiket

Dolabın değişik yerlerine, bilhassa sepet ve raflara, içinde olanların görünmeyecekleri etiketler yapıştırılarak giyim bulmak kolaylaşır. Mağazadan etiket satın alabilir yada kendiniz yapmış olup raflara ve sepetlere yapıştırabilirsiniz.

duvar dolabı

7. Raf bölücü

Sınırı olan alana haiz bir dolabın içindeki rafları düzenlemek için bir raf ayırıcı kullanabilirsiniz. Bununla raflar düzenlenir ve kıyafetlerin düzenlenmesi kolaydır. Bölücüler değişik boyutlarda mevcuttur ve seçim yapmadan ilkin dolabınızın ölçülerini ve haiz olduğunuz giyim sayısını ölçmelisiniz.

Ek olarak Okuyun: Çevrenizi Düzenlemeniz ve Düzenlemeniz Ihtiyaç duyulan 10 İşaret!

duvar dolabı

8. Elbise ve takıları dolap sepetlerine ve kutularına yerleştirin

Bilhassa devasa yükseklikte katlarda giyim ve takıları düzenlemenin ergonomik bir yolu kova ve sepet kullanmaktır. Sepeti yerden kolayca çıkarabilir, ihtiyacınız olan giysileri çıkartabilirsiniz. Bu sepetler kışlık giysileri, kemerleri, şapkaları, eldivenleri ve çorapları saklamak için kullanılabilir. Her şeyin kendi yeri olduğunda, dolaptaki şeylerin düzeni sonsuza kadar korunacaktır.

duvar dolabı

9. Klozet düzenleyici takımlar

Hususi dolap tasarlama ve kurma zahmetinden kurtulmak ve dolap düzenleme harcamalarınızı azaltmak istiyorsanız, düzenleyici kitleri kullanmayı düşünün. Karar verici sizsiniz ve rafların ve mülk alanının boyutlarını ve boyutlarını seçme mevzusunda eliniz açık. Raflar ve raflar, organizatör kombinasyonlarına genişletilebilir. Kullanılan alan genişse, tutarlı bir görünüm elde etmek için benzer iki ekip kullanabilirsiniz.

Ek olarak Okuyun: Mutfak Takıları ve Organizatörleri İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

10. Kışlık giysileri dolabın içindeki hususi sepetlerde saklayın

Dolap içi hususi plastik sepetler, kıyafet cinsine nazaran değişik boyut ve şekillerde mevcuttur. Giysileri daha kolay bulabilmek için etiketleri kullanabilir ya da değişik renkteki sepetleri tercih edebilirsiniz. Kışlık yada uygun olmayan giysileri bu sepetlere koyarak gardırobunuzu düzenleyin.

11. Giysileri saklamak için dolap kapağını kullanın

Gardırobun içi, hafifçe giysileri saklamak için en iyi yerdir. Mesela, çorap, şapka ve eldiven şeklinde hafifçe giysileri saklamak için ayakkabı poşetlerini yada mektupları ve dosyaları saklamak için dar tel sepetleri ve dosya tutucuları kullanın.

12. Duvar alanınızı kullanmayı ihmal etmeyin

Fazlaca fazla askılı giysiniz yoksa, alanın bir kısmını askılı giysilere, geri kalanını da rafı oluşturmak için ayırabilirsiniz. Tel sepetler duvara kolayca takılır. Kapı ile dolap arasındaki boşluğu raf takmak ve şemsiye, çanta şeklinde eşyaları asmak için de kullanabilirsiniz.

Ek olarak okuyun: Çin düğümü ve kullanımı

Yapışkan kağıt



Source bağlantı