Akrilik Dökme Daldırma tekniği ile alakalı her şeyi öğrenin


Bu gönderi bağlı müessese linkleri içerebilir. Onlar vesilesiyle meydana getirilen satın alımlardan size hiç bir ek ücret ödemeden minik bir komisyon alabiliriz.

Bu eğitimde Akrilik Dökme Daldırma tekniğini tanıtıyorum. Bu coşku verici tekniği iyi mi kullanacağınızı ve nelere dikkat etmeniz icap ettiğini size adım adım göstereceğim. Her şeyi daha net hale getirmek için bir video eğitimi de oluşturdum.

Akrilik Dökme Daldırma tekniği nelerdir?

Akrilik Dökme Daldırma tekniği, tuvali plastik bir yüzeye yayılmış komplike boyaya batırmaktır. Bu teknik ek olarak bir yahut daha çok dökümden sonrasında kalan renklerin kullanılması öneri edilir. Silikon yağlı yahut silikonsuz çalışabilirsiniz. akrilik boya yahut ikisini aynı anda kullanın. Bu yöntemle en çok 20 x 20 inç’e kadar olan bütün formatlar mümkündür, sadece daha minik tuvaller için önerilir. Daldırma tekniği, benzer isimden ötürü damlama tekniği ile rahatlıkla karıştırılabilir. İki tekniğin pek ortak noktası yok. Damlama tekniğini ayrı bir yazıda sunacağız.

kullandığım sarf malzemeleri

Daldırma tekniği için hazırlıklar

astar

Dökerken, resmi hareket ettirdiğinizde kenardan damlayan ve emek harcama yüzeyinize düşen boya elbet daima vardır. Birazcık kirlenebileceğinden ve renk daima bir yol bulabileceğinden, lütfen daima su geçirmez yahut renge dayanıklı bir boyama yüzeyiniz olduğu için güvenli olun. Resmin boyutuna bakılırsa kafi alan ve hakkaten su geçirmez bir yüzey hazırlamalısınız.

Sözgelişi emek harcama yüzeyinize büyük çöp torbaları yahut koruyucu film sokup geniş yapışkan bantla yapıştırabilir yahut videomdaki benzer biçimde düz kutuları bunlarla kapatabilirsiniz.

akrilik dökme tekniği

Tabloları kurutmak için müsait yer

Ve doğal ki tablonuzu kurutmak için tozsuz bir yere ihtiyacınız var. Tablo hala damlıyor olabilir diye gazete ile yere koyduğum eski kartonu kullanmayı seviyorum. Sonrasında tuvali üste geçirmek için içerisine dört bardak koydum. Pozitif yanları, kartonu kapatabilmem ve resmin yavaşça kuruması için kafi zamanım olması. Yıkanmış yoğurt yahut krem ​​peynir kapları burada oldukca uygundur ve etraf için iyi bir şey yapar. Kurabiye pişirmek için mutfaktan tanıdığınız soğutma raflarını da kullanabilirsiniz.

Akrilik boyaların karıştırılması

Akrilik boyalarınızı karıştırın. Akrilik Pouring Dip tekniği için akrilik boyalarınızın kıvamının daha koyu olması önemlidir. Renkler oldukca akıcıysa, oldukca ivedi karışırlar. Bu, gri tablolara neden olur, bundan dolayı daldırma kararına bağlı olarak tuval arka arkaya birkaç defa batırılabilir. Kıvamı oldukca sıvı olursa renkler yoğunluğunu kaybeder. Böylece, sonuçtan memnun kalana kadar görüntüyü arka arkaya 2 ila 3 defa daldırabilirsiniz. Kontrol edin ve fikirlerinize bakılırsa mükemmel resimler yaratın.

Daldırma tekniği için adım adım talimatlar

  • Ilkin tuvali boyama yüzeyinize yerleştirin.
  • Resminizin boyutlarını artı 0,8 ila 1,2 inç içinde işaretlemek için bir kalem kullanın.

Akrilik döküm banyosu

  • Gerekirse eldiven giyinin.
  • Tuvali beyaz boya ile oldukca ince bir halde kaplayın.

daldırma dökün

  • Şimdi boyaları arzu ettiğiniz benzer biçimde boya zeminine dökün. Boyanın kenarı ve 0,8 ila 1,2 inç çıkıntıyı kapladığından güvenli olun.
  • Hava ceplerinin her yerden kaçabilmesi ve tuvalin tamamen boya ile kaplanması için yüzeyleri içeriden dikkatlice boyayın.

daldırma teknolojisi

  • Kenarlığı da burada boya ile kaplayabilirsiniz. Kenarları boyamak için parmaklarınızı kullanın. Sadece bu adım mecburi değildir. Ondan sonra resminize bir kenarlık eklerseniz, kenarlık renksiz kalabilir.
  • Şimdi tuvalinizi dışarı çekin yahut döndürün. Değişik yapılar elde etmek için değişik yönleri ve hızları kontrol edin.

Akrilik döküm banyosu

  • Peşinden, daha çok hücre kurmak için meşale yahut sıcaklık tabancasıyla hava kabarcıklarına yani bastırın.
  • Degradeleri kenarlarla eşleştirmek için kenarları batırın.
  • Kuruması için resmi bırakın. Tuvalin her yerinde boya olduğu için güvenli olun.

daldırma teknolojisi
Renklerinizi tablo yüzeyinde iyi mi düzenlediğinize ve dağıttığınıza bağlı olarak, tuvali soymak en yırtıcı yapıları yaratacaktır. Renklere silikon hasım yahut sprey eklemek, her şeyi daha da ilgi çekici hale getirebilecek mükemmel kaplar yaratır. Daha çok misal için videonun sonuna bakın.

Video eğitimi daldırma tekniği

Dalış tekniğinin ne kadar rahat bulunduğunu ve içerisinden resimlerinizin iyi mi çıktığını görebileceğiniz YouTube videom ile karşınızdayım. Videonun sonucunda başkalarıyla beraber örnekleri de görebilirsiniz. renk kombinasyonları ve ek olarak tuval üstüne tuval daldırma olasılığı.

Netice olarak

bu akrilik dökün Daldırma tekniği oldukca rahat ve hepimiz için uygundur. Çocuklar ek olarak bu mükemmel mevzuyla keyifli bir halde tanıştırılabilir ve bu mevzuda hırslı olabilir. Ihtar: Burada açıkça oldukca bulaşıcı olan bir bağımlılık faktörü var, bundan dolayı bu oldukca keyifli ve yaratıcılığınızı özgür bırakabilirsiniz. Yeterince boya ve kanvas ile ansızın oldukca süratli bir halde oldukca sayıda resme dönüşebilir.

Bu teknik ek olarak size sürdürülebilir ve çevreye hassas bir halde emek harcama fırsatı verir. Bir rengi düşürdüyseniz, onu burada yine kullanabilir ve başka bir tablo yahut tablo oluşturabilirsiniz. Böylece burada maliyet unsuru da dikkate alınmış olur bundan dolayı geriye damlayan o denli kıymetli boya kalmamıştır. Bu, etrafta duran ve en fena durumda kuruyan hiç bir boya kalıntısının geride bırakılmaması gerektiği demektir. Hakikaten olması gerekmiyor, doğrusu bu renkleri mantıklı kullanmak için iyi bir alternatifiniz var.

Akrilik dökmek için talimatlar

Yukarıdaki girişte bahsedilmiş olduğu benzer biçimde, boyayı arka plan yerine bir tuvale uygulayabilirsiniz. Peşinden üstüne ikinci bir tuvali batırın. Prosedür aynıdır. Bir çiçek çayırını çağrıştıran sarı-mavi ikiz tablo bu şekilde ortaya çıktı.

Bu teknik ve güzel dalış resimleri ile iyi eğlenceler dilerim. Değişik bir şey tecrübe etmek isteyebilirsin akrilik döküm tekniği? Öyleyse “Akrilik Dökme Teknikleri – Akışkan Boya Öğrenin” yazımıza göz atmalısınız.

Karin Zimmer'in Portresi

Karen Zimmer

Karin Zimmer, kocası ve dört çocuğuyla beraber Baden-Württemberg’in Waiblingen bölgesinde yaşıyor. Çocukluğundan beri el sanatları, sanat ve tabiat ile iç içe ve hala değişik fotoğraf ve yaratıcı teknikler denemeyi seviyor. Karin Zimmer, BT alanında bir bankada ortalama 20 sene yazman ve koç olarak çalıştı. Kasım 2018’den beri kendini tamamen yabani ot pedagojisi ve fotoğraf çalışmalarına adadı. Ormandan ve meditasyondan esin alıyor. 2016’nın sonucunda YouTube’da Caren Goodrich ve Nicki James Burch ile Akrilik Dökme’yi keşfetti ve derhal heyecanlandı. O zamandan beri hırslı bir sanatçı (yalnız akrilik dökümde değil) ve resimlerinin her birinin sezgisel ve duygulu bir halde akmasına izin veriyor. Görevini, seyircide renkler ve yapılarda saf neşeyi tetiklemek ve onu içsel bir hayal gücü ve derin tinsel sıhhat yolculuğuna çıkarmak olarak görüyor. Olası olmasıyla birlikte oldukca bireyin bu sanat formuna erişmesini sağlamak için bireysel koçluk ve son zamanlarda YouTube’daki bilgilerini aktarmayı seviyor.

https://www.instagram.com/art4youkarin

https://www.feysbuk.com/karin.zimmer.9041

https://www.youtube.com/channel/UCwHgNjIXs4ylPrFYiZZA5aA

https://www.art4youkarin.de (İnşaat emekleri devam ediyor)





Source bağlantı

Bunları da sevebilirsiniz