Akrilik Cilt Çıkartma Eğitimi – DIY Yapıştırıcı Akrilik Kaplamalar


Bu gönderi bağlı müessese linkleri içerebilir. Onlar vasıtasıyla meydana getirilen satın alımlardan size hiç bir ek ücret ödemeden minik bir komisyon alabiliriz.

Bu yazıda sizlerle yeni bir teknik olan “Akrilik Cilt Çıkartmaları” paylaşacağım. Her şey bu teknikle ve bu çıkartmaları akrilik derilerden iyi mi kolayca yapabileceğinizle alakalı. Size birtakım kıymetli ipuçları ve püf noktaları göstereceğim ve ek olarak Akrilik Deri Çıkartmaları yapmak için hangi aksesuarlara ihtiyacınız bulunduğunu söyleyeceğim.

Akrilik Cilt Çıkartmaları nelerdir ve bu tarz şeyleri iyi mi edindim?

Kim daha ilkin denemedi? Kutular, fotoğraf çerçeveleri yahut insanın parlak zeka telefon kılıfı benzer biçimde nesnelerin üstüne akrilik boya dökün… Tamamı, nesneleri akrilik dökülmüş görünümle süslemek umuduyla. Beni daima hayal kırıklığına uğratan şey, kenarlardan aşağı damlayan boyaydı. Çoğu zaman netice dağınık görünüyordu. Şimdi, elbet, nesneleri akrilik kaplamalarla kaplayabilirsiniz – sadece bunların iyi mi yapıştırılacağı sorusu daima vardır. Bu metot, boyayı zarar vermeden çıkarmanıza izin vermez. Bundan dolayı, birazcık gözlem yaptım ve Akrilik Dökme Tasavvur ile nesneleri kaplamayı son aşama kolaylaştıran yeni bir teknik buldum. Ben onlara “Akrilik Deri Çıkartmalar” diyorum.

Akrilik cilt çıkartması Gül
Kendinden yapışkanlı akrilik kaplamalardan yapılma Sevgililer Günü için 3D Rose. Mermer görünümü için ip tekniğini kullandım.

ben bu aksesuarı kullanıyorum akrilik cilt çıkartmaları için

Akrilik cilt çıkartmaları için adım adım talimatlar

Kendinden yapışkanlı folyonun hazırlanması

Birçok kendinden yapışkanlı folyo ve münasebet kağıdı denedim. Netice daima aynıydı: Boya kuruduktan sonrasında pürüzsüz plastik yüzeye yapışmadı yahut çatlamadı. Problemi sökmek için bu yöntemi buldum:

akrilik cilt çıkartması talimatları

  1. Saydam münasebet kağıdının kenarlarını sert bir alt tabakaya (tahta yahut karton) yapıştırın. Parlak taraf yukarıda olmalıdır.
  2. Yüzeyin artık ışığı yansıtmaması için yüzeye zımpara kağıdı uygulayın.
  3. Dökme ortamınızı ve bir akrilik boya arzu ettiğiniz 1:1 oranında uygulayın ve yüzeyi bununla astarlayın. En iyi sonuçlar için iki kat uygulayın. Kurumaya bırakın.

Bunlar çıkartmanızı hazırlamak için üç adımdır. Artık yüzeyi tuval benzer biçimde kullanabilirsiniz. Saydam bir münasebet kağıdına dökülen akrilik, aksi takdirde tuvale harcayacağınız fazlaca para tasarrufu sağlar. Hem de depolama alanından da tutum sağlar!

Sticker yüzeyine dökülen akrilik

Hazırladığınız yüzey üstünde her türlü döküm tekniği mümkündür. Boyayı yakmak da mümkündür, sadece fazlaca uzun vakit fer tutmayın. Aksi takdirde çıkartmanıza zarar verirsiniz. Saydam kontak kağıdını sert bir tabana yapıştırdığınız için, tabanı kaldırarak boyanızın akış yönünü ve hücre oluşumunu etkileyebilirsiniz.

Akrilik dökme tarifim

Çoğu zaman bir kısım Liquitex Pouring Medium ile bir kısım Floetrol’ü ayrı bir kapta karıştırırım. Sonrasında bu karışımın iki kısmını bir kısım akrilik boya ile karıştırıyorum. İyice karıştırın ve peşinden birkaç damla silikon hasım ilave edin. Boyayı arzu ettiğiniz dökme tekniğini kullanarak yüzeye uygulayabilirsiniz. Sonrasında Akrilik Cilt Etiketinizi ortalama iki gün kurumaya bırakmalısınız. Sonrasında silikon yağını bir sünger, su ve birazcık bulaşık deterjanı ile çıkarabilirsiniz.

akrilik cilt sticker çivi
Akrilik cilt münasebet kağıdı fazlaca yönlüdür: Akrilik cilt çıkartmalarını tırnaklarınıza bile aktarabilirsiniz. Videosunu Youtube kanalımda bulabilirsiniz.

nesnelerin dekorasyonu

Akrilik Cilt Etiketleri ile nesneleri süsleme olanakları hemen hemen sınırsızdır. Hatırlanması ihtiyaç duyulan tek şey: nesnenin yüzeyi pürüzsüz ve pak olmalıdır. İşte kendi çıkartmalarınızı iyi mi kullanacağınıza dair iki misal.

kitap kapağı

Tasarımınızla süslemek arzu ettiğiniz bir kitap alın ve şablon olarak kullanın. Kitabı çıkartmanın üstüne yerleştirin ve kitabın etrafını kararlı. Sonrasında çıkartmayı kitabın çevresinde bükebilmek için kenarlarda birazcık boşluk bırakın. Arkasından çıkartmanızın arkasındaki koruyucu kağıdı çıkarın ve kitabınızın üzerini kapatın. (1) Ekstra bir saydam münasebet kağıdı tabakası koyarsanız, tüm bunlar mekanik stres ve nemden daha iyi korunur. (2)

Akrilik cilt çıkartma kitabı kapağı

Çerçeve

Burada alçı tablonuzun çerçevenizin uzun kenarlarını kaplayacak büyüklükte olduğu için güvenilir olmalısınız. (1) Etiketi dört uzun şerit halinde kararlı ve arkasındaki koruyucu kağıdı çıkarın. (2) Şeritleri çerçevenin yüzeyine yapıştırın. Arkasından yapışkan şeritleri çerçevenin kenarlarından bükün. Akrilik Cilt Etiketini köşelerde muhteşem halde kesmek için bir maket bıçağı kullanabilirsiniz. (3) Bu yöntemle, içerisindeki tabloya muhteşem halde uyan bir çerçeve tasarımı oluşturabilirsiniz. (4)

Akrilik cilt çıkartma eğitimi

Ipuçları ve Püf noktaları

  • Tecrübelerime bakılırsa, silme tekniği en iyi neticeleri veriyor. Bu teknikle son aşama ince bir Akrilik Cilt Etiketi oluşturabilirsiniz. Bu, hemen sonra nesneleri dekore etmeyi fazlaca daha kolaylaştırır.
  • Oldukça fazla rengi birbirine karıştırmayın. Bu, bütün dökümleriniz için genel bir ipucudur. Oldukça fazla ve Tamamlayıcı renkler çamurlu görünümlü, donuk bir netice verir.
  • Akrilik Cilt Çıkartmalarınızı düz bir yüzeyde kurumaya bırakın. Aksi takdirde boya istenmeyen yönde akacak ve hücreler gömülecektir.
  • Çıkartmalarınızın oda sıcaklığında yahut daha soğukta kurumasına izin verin. Sıcaklık, resminizde çatlaklara niçin olabilir.
  • Çıkartmanızın UV ışığına yahut mekanik baskıya dayanması gerekiyorsa, çalışmanızı vernik yahut reçine ile mühürlemelisiniz.

Akrilik cilt çıkartması video eğitimi

Birazcık daha net hale getirmek için, video eğitimlerimden birini buradan seyredebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=HaGE3jrTX6k

Ümit ederim rehberlerim destek olmuştur ve bu yeni teknikle eğlenmişsinizdir. Tahsil videoları ve Akrilik Kaplama Çıkartmalarının iyi mi kullanılacağına dair daha çok düşünce için YouTube kanalımı ziyaret edin. Bir göz atın. Ek olarak bu teknikle alakalı bir kitap/e-kitap yayınladım:

AKRİLİK DERİ ÇIKARTMA: Dökme tekniği ile yüzey tasarlama (Almanca Baskı)
Akrilik Cilt Çıkartmaları, yazarın kendisi tarafınca geliştirilmiştir. Sıradan ve ucuz bir halde, döküm modelinizin sonucunu yüzeyleri süslemek için kullanabilirsiniz. Günlük nesneleri benzersiz parçalara dönüştüren kendinden yapışkanlı bir tasavvur filmi yaratırsınız! Amazon’da görüntüle

Julia Knell

Julia Tepesi | Akrilik Cilt Çıkartması

Julia Knoll, Ulm’den bir göz doktoru ve şu anda 6 aylık kızı ve 2 yaşındaki oğluyla beraber anne baba izninde. Mesleğinin yanı sıra uzun senelerdir portrelerin yanı sıra yağlı boya ve suluboya fotoğraf emekleri da yapmaktadır. Ta ki ortalama iki sene ilkin akrilik dökümü keşfedene kadar. O zamandan beri kendini akrilikler, alkollü boyalar ve reçine ile akışkan tekniklere adadı. Akrilik Cilt Çıkartmalarının mucidi olarak YouTube’da yöntemini öğretiyor. Videolarında bu tekniğin muhtelif olanaklarını görebilirsiniz – bundan sonrasında tasarımınızla süsleyemeyeceğiniz hemen hemen hiç bir şey yok! Bu kendinden yapışkanlı versiyon, yüzeyleri ve nesneleri kaplamayı çocuk oyuncağı haline getirir ve sayısız ihtimaller içinde uygulamaya imkan tanır. Julia ek olarak kısa sürede mevzuyla alakalı bir kitap yazdı: “Akrilik Cilt Etiketi: Akrilik dökme tekniği ile yüzey tasarlama”. Bu kitapta, bu metot ve onun ile alakalı bütün detayları alacaksınız. akrilik dökün Genel hatlarıyla.

https://www.feysbuk.com/acrylicsticker/

https://www.instagram.com/acrylicskinsticker/

https://www.youtube.com/channel/UCnQ-jJA4qbjQsVojzsSX00A





Source bağlantı

Bunları da sevebilirsiniz